T 1003 1

Сигурни блиндирани врати

Всяко жилище, било то къща или апартамент, се нуждае от красива и много здрава блиндирана врата. Когато я избираме трябва да съобразим, какви по цвят интериорни врати имаме вече и дали ще ни отива цвета на входната с цвета на интериорните врати.

Различни модели блиндирани врати

Има три варианта: първият е, тъмна блиндирана и светли интериорни, вторият – светла блиндирана и тъмни интериорни, третият е всички врати да са в един цвят. Красивият избор от дръжки било то пасивна – пура и полумесец или активни, ни дава възможност да си направим вратата удобна и красива за ползване. В зависимост от модела, който ще изберем за нашето жилище имаме модели със средна, по-голяма или максимална защита на пантите, която влиза в касата на вратата под формата на продълговати шипове при затворено положение на крилото.

T 905 01 1

Касата при тях обхваща зидове до тридесет и четири сантиметра, с възможност за зидове до петдесет сантиметра срещу допълнително заплащане. Така ще се обхване целият зид и первазите ще предадат завършен вид на вратата. Имаме и модели със статична тринадесет сантиметрова каса с включен праг. При нея, оставащата част от зида е нужно да се измаже. Ние предлагаме обличане за зид с уширение и перваз от интериорна врата за краен завършък на вратата.

Блиндирани врати по индивидуална поръчка

Магазините предлагат и богат избор от модели изработени по индивидуална поръчка. Еднокрили и двукрили врати, моделите могат да бъдат уникални с ковано желязо и стъкло. Тези модели придават уют и светлина в жилището ни. Могат да бъдат и с активно и пасивно крило, метални или с МДФ панели.

Сигурността на домът ни може да се подсигури и с алармена система, която поставяме в крилото на блиндираната врата на някои модели. Лесно и удобно, можем да я активираме и деактивираме чрез малко елегантно дистанционно управление. За хората, който не обичат да носят допълнителни неща в джобовете си, сме изработили и управление за активация и де активация на устройството.

Оставяме на вас крайният избор на перфектната и защитена блиндирана врата.

Call Now Button