Показване на 1–16 от 147 резултата

Предлагаме Ви интериорни врати с невероятен и отличен дизайн. Те са подходящи за Вашия дом и офис. Ще задоволим Вашите нужди, защото предлагаме разнообразни модели и богата палитра от цветове. При нас ще намерите уникалните интериорни врати, за представите прекрасно Вашето помещение. Имате възможността за избор между гарантирано чешко качество или перфекционизъм на немско ниво. Ние сме водещ лидер на пазара, защото асортиментът, с който разполагаме е голям, а цените ни нямат конкуренция и са достъпни за всеки един бюджет.

Нашите интериорни врати притежават перфектно качество. То гарантира експлоатация, която е лесна и безпроблемна с дълги години живот. Дизайнът, който притежават е стилен и елегантен. Благодарение на него вратите ни пасват на всеки един интериор. Разгледайте нашия каталог с красиви и уникални врати и се потовете в голямото разнообразие от врати, които Ви предлагаме. Внесете комфорт и уют с нашите интериорни врати. Ако желаете по-лесна поддръжка Ви препоръчваме да изберете врата с по-тъмен цвят. При по-тъмни коридори Ви предлагаме врати със стъкло. По този начин ще внесете повече светлина във Вашето жилище.

Немски интериорни врати Gradde

Вратите са създадени по специална и иновативна технология. Тя гарантира устойчивост, здравина и високо качество. Това е страхотно допълнение и решение за Вашия офис или дом. Врати Gradde притежават най-стилните и елегантни модели на пазара. Тук може да срещнете различни разновидности на тези врати – с различен пълнеж, без или със стъкло, с огромно разообразие от цветова гама. Gradde притежава покритие, което е заоблено. То Ви гарантира максимална и ефективна безопасност за всеки един човек. Тези врати са изградени със съвременна немска технология – покритието им е невероятно здраво и с отлично качество.

 

Чешки интериорни врати Gama

Интериорните чешки врати Gama са страхотен избор за Вашия офис или дом. Притежават сертификат и могат да се съчетаят с всеки един интериор, благодарение на богатото разнообразие от цветове и варианти, в които се предлагат. Предлагаме Ви огромно разнообразие – плътни, с фрезовка, със стъкло. Тези интериорни врати предлагат перфектен баланс между качество и цена – именно заради това те са избирани. Предлагаме Ви разнообразна гама от цветове – зебра, венге, златен и светъл дъб.

Интериорни врати на лизинг

При нас можете да закупите мечтаната или необходима за Вас интериорна врата и на изплащане. По този начин ще избегнете дългото чакане за закупуването на исканата от Вас врата. Предоставя Ви се възможност да определитеголемината на месечните вноски и периода на кредита, според Вашия бюджет.

Доставка и монтаж на интериорните врати

Възползвайте се от опитния ни екип. Варна Златев разполага с огромни количества врати  в наличност. Доставката се изпълнява в най-кратък срок. По този начин Вие няма да чакате излишно време.

Ако се нуждаете, можем да Ви свържем с нашите професионалисти. Те ще извършат монтажа, след като са взели точни размери.

Врати Златев Варна – Качествените интериорни врати

Нуждаете се от качество, което да бъде на ниски и достъпни цени? Златев Варна е точното място за вас.

Предлагаме Ви разнообразието, от което се нуждаете, защото поддържаме постоянна и голяма наличност.

Цените, които Ви предлагаме са ниски и достъпни, понеже сме директен вносител на врати.

Хиляди хора във Варна вече направиха правилния избор, защото си закупиха интериорна врата при нас от огромната ни селекция.

Call Now Button