Уважаеми клиенти, поради предстоящо преместване на шоурума, след 31.05.24 временно оставаме без физически обект. За повече информация, можете да се свържете с нас на тел.: 0884 555 800.

Показване на 1–16 от 181 резултата

Предлагаме Ви интериорни врати с невероятен и отличен дизайн. Те са подходящи за Вашия дом и офис. Ще задоволим Вашите нужди, защото предлагаме разнообразни модели и богата палитра от цветове. При нас ще намерите уникалните интериорни врати, за представите прекрасно Вашето помещение. Имате възможността за избор с гарантирано качество и висок перфекционизъм. Ние сме водещ лидер на пазара, защото асортиментът, с който разполагаме е голям, а цените ни нямат конкуренция и са достъпни за всеки един бюджет.

Нашите интериорни врати притежават перфектно качество. То гарантира експлоатация, която е лесна и безпроблемна с дълги години живот. Дизайнът, който притежават е стилен и елегантен. Благодарение на него вратите ни пасват на всеки един интериор. Разгледайте нашия каталог с красиви и уникални врати и се потовете в голямото разнообразие от врати, които Ви предлагаме. Внесете комфорт и уют с нашите интериорни врати. Ако желаете по-лесна поддръжка Ви препоръчваме да изберете врата с по-тъмен цвят. При по-тъмни коридори Ви предлагаме врати със стъкло. По този начин ще внесете повече светлина във Вашето жилище.

Интериорни врати Gradde

Вратите са създадени по специална и иновативна технология. Тя гарантира устойчивост, здравина и високо качество. Това е страхотно допълнение и решение за Вашия офис или дом. Врати Gradde притежават най-стилните и елегантни модели на пазара. Тук може да срещнете различни разновидности на тези врати – с различен пълнеж, без или със стъкло, с огромно разообразие от цветова гама. Gradde притежава покритие, което е заоблено. То Ви гарантира максимална и ефективна безопасност за всеки един човек. Тези врати са изградени със съвременна технология – покритието им е невероятно здраво и с отлично качество.

Чешки интериорни врати Gama

Интериорните чешки врати Gama са страхотен избор за Вашия офис или дом. Притежават сертификат и могат да се съчетаят с всеки един интериор, благодарение на богатото разнообразие от цветове и варианти, в които се предлагат. Предлагаме Ви огромно разнообразие – плътни, с фрезовка, със стъкло. Тези интериорни врати предлагат перфектен баланс между качество и цена – именно заради това те са избирани. Предлагаме Ви разнообразна гама от цветове – зебра, венге, златен и светъл дъб.

Интериорни врати на лизинг

При нас можете да закупите мечтаната или необходима за Вас интериорна врата и на изплащане. По този начин ще избегнете дългото чакане за закупуването на исканата от Вас врата. Предоставя Ви се възможност да определитеголемината на месечните вноски и периода на кредита, според Вашия бюджет.

Доставка и монтаж на интериорните врати

Възползвайте се от опитния ни екип. Варна Златев разполага с огромни количества врати  в наличност. Доставката се изпълнява в най-кратък срок. По този начин Вие няма да чакате излишно време.

Ако се нуждаете, можем да Ви свържем с нашите професионалисти. Те ще извършат монтажа, след като са взели точни размери.

Врати Златев Варна – Качествените интериорни врати

Нуждаете се от качество, което да бъде на ниски и достъпни цени? Златев Варна е точното място за вас.

Предлагаме Ви разнообразието, от което се нуждаете, защото поддържаме постоянна и голяма наличност.

Цените, които Ви предлагаме са ниски и достъпни, понеже сме директен вносител на врати.

Хиляди хора във Варна вече направиха правилния избор, защото си закупиха интериорна врата при нас от огромната ни селекция.

Call Now Button Обнови бисквитки