Уважаеми клиенти, поради предстоящо преместване на шоурума, след 31.05.24 временно оставаме без физически обект. За повече информация, можете да се свържете с нас на тел.: 0884 555 800.

Показване на 1–16 от 89 резултата

Тук ще срещнете богата, голяма и невероятна гама модели от входни блиндирани врати с най-високо качество за апартаменти и къщи. Трябва да сте внимателни с избора за входна врата, защото тя е Вашето представяне пред хората и света. Тя подобрява визията на жилището Ви и е ключов фактор към сигурността на Вашия офис или дом. При нас ще срещнете перфектното решение за Вашата сграда или помещение, без да е нужно да правите компромис качество – цена и дизайн. Моделите, които Ви предлагаме са от международно доказали се прозводители на врати. Заложете на страхотно качество и стандарт, което се предлага при нас. Вратите ни преминават през най-различни тестове за качество и здравина, за да Ви осигурят и удовлетворят Вашите нужди и спокойствие.

Блиндирани врати – невероятна защита за Вашия апартамент или дом

Искате ли Вашият дом или апартамент да бъде добре защитен? Предлагаме Ви блиндирани врати, чиято изработка е от МДФ панел, с ламинантно или лаково покритие –  ще ви предпазят от грабеж, влизане с взлом. Те са устойчиви и здрави със стилна визия. Заради богатия ни асортимент на цветове и модели, ще изглеждат добре на всеки екстериор и интериор. Всеки един модел, който предлагаме, отговаря и задоволява съвременния наложил се стандарт. Гарантираме Ви сигурност благодарение на модерни и нови заключващи системи. Предлаганите от нас блиндирани входни врати имат вътрешна изолация. Тя играе роля за една добра топло и шумоизолация.

Метални входни врати на достъпни цени

Нашите врати са изработени от метал, като покритията им са различни. Предлагаме Ви тези врати на много достъпни цени. Гарантираме Ви входни врати от метал с доказано качество за офиси или жилища. Ако желаете могат да бъдат монтирани и в друг вид помещение без проблем – например мазе.

Входни врати от най-високо качество

Няма значение за къде ще използвате предлаганите от нас входни врати – за дома или офиса, те представляват перфектното и уникално решение за Вас.
Качеството им е най-високо и за това ви осигуряват максималната и нужна защита за избрания от Вас обект.
Предлагаме и Ви препоръчваме да използвате модели с UV защита за домове без навес, ако вратите са изложени на пряка светлина.

Професионален монтаж и бърза доставка

След като вземете решение да закупите да закупите врата, Ви съветваме да се обърнете към професионално обучения ни екип. Предлагаме Ви монтаж от квалифициран екип и бърза доставка. Не пропускайте възможността да се възползвате от експертните ни услуги.

Изберете нас!

Ние сме директен вносител и предлагаме най-добрите цени на пазара. Доверете се на нашата компетентност, за да спестите пари. Входната врата е Вашата визитка, чрез нея Вие ще бъдете одобрени пред обществото и близките си. Желаем нашите клиенти да са удовлетворени от своя избор за нови врати.

Call Now Button Обнови бисквитки