Заяви Безплатен Видео Оглед
Интериорна врата Gama 201 p, цвят Сив кестен

Как да подсигуриш твоят дом с нови интериорни врати?

Коментирай

Когато настъпи онзи неприятен и неизбежен момент за смяната на старите ни интериорни, почти винаги изникват 3 въпроса:

  1. От къде да се спрем, за да сме сигурни в мястото, от където ще се доверим да закупим интериорните си врати?
  2. Цените ще ни устройват ли, спрямо качеството?
  3. Монтажната група достатъчно сръчна ли е и ще могат ли да покрият всичките ни очаквания и критерии за добре монтирани врати?

Интериорни врати – фирми

Ето защо първоначално е добре да посъберем малко мнения и оценки относно фирмата за врати. Важно е да сме се ориентирали към добро и доказано място, на което всичките ни притеснения относно качество, цени и монтаж да отпаднат. Винаги трябва да търсим доволни хора от монтажа на вратите, защото каквито и врати да предлага съответния купувач, ако монтажната група е с негативни мнения и оценки за дейността, която извършват то всичко се обезсмисля. Естествено има и други основни факти, на които също трябва да наблегнем.

Gradde Zwinger Verade 1

Материалите за интериорни врати са подбрани от няколко вида. Естественото дърво винаги е било в пъти по здраво и доказано, но цената в този случай е доста висока и малък процент от хора биха си позволили подобен лукс. Средния до висок клас за изработка на интериорни врати – това е ХДФ материала. Плътен и здрав, със своите фини дървесни пресовани частици е най-добрия и удачен вариант за обзавеждане на дома. Той е произведен от естествени дървени частици, които се подлагат на сухо и горещо пресоване под по висок температура, с използване на повече естествени смоли и лепила. Това го прави по-предпочитан и търсен на пазара, заради здравината и достъпната си цена.

Покрития на интериорни врати

Покритията на интериорните врати са няколко вида като: фурнир от естествено дърво, 3Д полипропиленов ламинат или така нареченото ламинатно покритие, PVC фолио и други не толкова качествени покрития. Всички те имат своето предимство и недостатъци. Спрямо бюджета бихме определили с какво да бъдат „облечени” нашите врати. Ламинатното покритие заема лидерското 1-во място, тъй като е с висока степен на износоустойчивост и добра и приемлива цена.

Накрая вече остава да се съобразим с цвета на интериорните врати, спрямо желания или постигнат интериор в жилището ни. Гамата е разнообразна, а моделите стандартни и нестандартни. Тъй като с всяка изминала година производителите произвеждат все по-нови и интересни модели, които биха задоволили всеки индивидуален каприз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button