T 1003 1

Топли празници с блиндирана врата модел Т1003

Наближават топли празнични дни, които всеки би се радвал да прекара с любимите си хора у дома.

За да си подсигурим топла атмосфера и уют е добре да имаме дом оборудван със сигурна и стилна входна врата. Моделът, които сме избрали да Ви покажем е от серия блиндирани врати. Това са врати с висок процент на шумо и топлоизолация, изключително стилни и завършени естетически. Веднага ще направите разликата между този вид врата и стандартната метална врата, която сме свикнали да виждаме навсякъде.

За направата на блиндираните врати са използвани висококачествени материали, както за външната част, така и за изолацията вътре в самите врати.

Блиндирана врата Т-1003

Модел Т1003 е един от най-новите модели от серия блиндирани врати Модерн. Този модел е в страхотен цвят, които изглежда досущ като естествено дърво и лесно може да се съчетава с повечето цветове. Вратата е изработена от МДФ и метал, което я прави освен красива и модерна, също така и сигурна и стабилна. Изолацията, която е използвана за модела е полистирен. МДФ плоскостите са с ламинатно покритие, което издържа на надраскване. Вратата е подходяща за строителни отвори с широчина 980мм и височина 2030мм, като за касата можем да сме спокойни, че ще покрие и дебел зид – до 360мм.

Моделът е снабден с 2 заключалки и допълнителни пасивни шипове в задния край на крилото откъм пантите, които ще предпазват дома Ви от неканени гости и по този начин ще дадат спокойствие на Вас. За монтажа на този модел е необходимо да имате монтажна пяна, анкерни болтове, нивелир и не на последно място помощник, тъй като вратата е доста масивна.

Нека сега да видим как изглежда тази врата, като визия и какви са нейните съставни части

t1003 1   t1003 2

При тази сигурност и изолация, която ще имате с такава врата ще прекарате едни вълшебни и уютни семейни вечери. Не се колебайте останаха няколко седмици до Коледа, поръчайте Вашето коледно чудо.

Call Now Button