Интериорни врати - тенденции през 2020

Интериорни врати – 2020

Всички знаем от какво голямо значение е по време на ремонта в дома ни да се обърне внимание на всеки един детайл, та дори най-незначителните изглежда е необходимо да са добре обмислени. Това е нужно, защото трябва да създадем хармония между всички компоненти.

И вътрешните врати също не са изключение. В края на краищата те изпълняват не само практическа функция, разделяйки помежду си всички стаи, но често могат да станат връхната точка на Вашия интериор. Освен това в момента огромен избор от продукти от такъв тип, така че лесно можете да намерите Вашия модел.

В тази статия сме събрали и ще Ви запознаем с всички най-нови тенденции, на които интериорните врати 2020 трябва да отговарят. Представяме Ви ги на Вашето внимание.

Вътрешни врати 2020 с нестандартни размери

Най-често срещаните размери на интериорните врати са 190 или 200 см във височина и 70-90см в ширина. По-тесни са строителните отвори за бани и санитарни помещения, а за хол – по-широки около 90 см.

4542R

Въпреки това, през 2020-та вече не са проблем и по-нестандартните размери. Вече се предлагат врати по размер на клиента, които могат да отговорят на всички, дори и най-претенциозните изисквания на потребителя.

Високи врати

На мода са “високите” врати – над 2 метра. Използването им помага визуално да повдигне тавана. През 2020 г. подобни дизайни ще бъдат по-модерни отвсякога.

Модните интериорни врати през 2020-та изглеждат елегантни. В допълнение, те могат да подобрят естественото осветление на стаята. Такива остъклени елементи към конструкцията на вратата придават усещане за простор. А дизайнът на стъклото ще направи вратата едно истинско „бижу”, защото стъклата могат да се избират – да бъдат цветни, прозрачни, матирани, изработени по Ваша идея.

Широки врати

Ако имате достатъчно място, помислете върху идеята да поставите врата с широко крило, както и варианти с двойно крило. Освен това, не е задължително крилата да са с еднаква ширина и дизайн. Например, дизайнът на вратите 2020 изглежда оригинален, когато по-широкото крило е в комбинация с крило, а по-тясното е изчистено плътно.

Call Now Button