Интериорна врата Gama 201 p, цвят Златен дъб

Любовта към интериорни врати „Гама”

Домът има свое мнение и също иска да получи специалното отношение, което заслужава, не знам по какъв по-привлекателен начин освен снабдяването с нови интериорни врати серия „Гама”.

Смяна на интериорните врати

Честите случаи, когато хората се решават на стъпката да сменят вътрешната си врата са – ремонт или желание за промяна в дизайна. Когато се замислях за интериорни врати преди веднага в съзнанието ми изникваха онези врати с голямо стъкло на стъклодържачи, което в честите случаи беше счупвано поне два пъти за всички петдесет години стаж, които има.

Разликата с асоциацията ми сега е, че работата ми в Шоурум ми позволи да отворя една изключително добре фрезована и издръжлива врата, която не спира да ми показва по–малко от своя собствен свят всеки ден. Интериорните врати от серия „Гама” не спират да карат съзнанието ми да мечтае и фантазира, защото са буквално като портал към едно ново измерение.

Като всеки обучаващ се служител трябваше да запомня моделите от тази серия и за тази цел успявах да създам в ума си някакъв вид история към самата врата, която да ме подсеща.

Интериорна врата Gama 205 p, цвят Сив кестен

Модели интериорни врати „Гама”

Като например модел 201 е като една надежда на диаграма, от нея зависи живота на някого – нечия съдба, 202 –  не знам точно как, но ми напомня на красиви есенни листа, които падат, отнесени от полъха на вятъра, модел 203 – така красивото лебедче, което плува в езеро от спокойствие, 204 – може би най-любимият ми модел, успяващ да даде лъч светлина, дори когато всичко изглежда безнадеждно сиво, 205 – един от специфичните модели, които сякаш трябва да напомнят за важността от случващото се през ежедневието, напомня ми на удивителни знаци, 206 – един от най–фините модели – декор на всяко елегантно събитие, асоциираме го с красив полилей на изискан прием, 207 – ни напомня на кино лента, която изобразява само на красивите и свидни спомени, 208 – свързвам с Живота, това е най–жизненият модел, който може да има, сякаш изобразява растения, вплетени едно в друго – борещи се да разцъфтят.

Да, определено не всички образи напълно съвпадат с тези на останалите хора, но самите интериорни врати имат история, имат право на избор. Повечето клиенти много рядко осъзнават, че не те избират тяхната врата, а тяхната врата ги избира, защото подборът на врати е точно, както любовта – взаимно допълване на интереси (вътрешен интериор и дизайн на вратата – за вратите), (Взаимна любов и уважение – за хората) и разбира се – вярност и уважение –  конкретен пример, ако човек си купува „Гама”- няма как да си купи само една врата, та нали тя ще е самотна, задължително ще предпочете да смени цялостно интериорните си врати.

Интериорна врата Gama 202, цвят Венге

Ролята на крилото

Това се случва и заради крилото, изработено от две HDF плоскости с дебелина 6 мм, подсилената рамка от масив с HDF оребряване и покритие от 3D PP (полипропиленов) ламинат. HDF плоскостите са с голяма здравина, плътност, влагоустойчивост, шумо и топлоизолация. Касата е изработена от HDF плоскости и е подсилена в средата с висококачествена масивна дървесина, която ѝ придава по-голяма здравина и стабилност. Покритието на касата е от 3D PP (полипропиленов) ламинат – всички тези характеристики гарантират за стабилността и качеството на серията. Изводът, който можем да направим е само един – тази серия дава нов живот на Дома, да не забравяме, че всеки има право на избор, нека изберем – Любовта към новото и доказания висок стандарт.

Call Now Button