Интериорни портални врати

Интериорни портални и разделителни врати

Приспособимите жилищни пространства могат да притежават много дивиденти, особено когато става въпрос за намиране на точния баланс между светлина, вентилация и лично пространство.

Портални врати

Двойните врати или така наречени портални, могат да предложат всички предимства на разделение на големите пространства. Те Ви дават възможност да превърнете две стаи в една, което е чудесно, ако искате да държите под око децата, докато готвите или просто да отваряте повече място, когато пожелаете.

Двойните вътрешни врати са фантастичен начин да се създаде отворен план и гъвкаво пространство за живеене, за да пасне добре на нов или съществуващ вече отвор. Порталните врати ви позволяват да отворите пространството между стаите във Вашия домашен интериор, като същевременно ще добавите и елегантен разцвет на цялостния дизайн. Освен това двойните врати дори създават впечатление за по-голямо пространство, както и допълват със светлина стаите.

Можете да закупите дори и просто две единични врати и да ги монтирате като портал. Така може да създадете и интересни, раздвижени форми на крилата, които при огледален поглед ще оформят симетрична фигура.

Понякога си струва да имаш възможност да превърнеш две стаи в една, освобождавайки пространството, например по време на семейни тържества.

Плъзгащи се врати

Вътрешните сгъваеми плъзгащи се врати също вършат добра работа, ако искате да разделите интериорното си пространство, като същевременно поддържате постоянен и безпроблемен облик на помещенията. Разделете трапезарията или кабинета от хола си, но го отворете, когато искате да използвате цялото пространство.

Плъзгащите двойни врати също са идеални да внесете гъвкавост във Вашия интериорен дизайн – особено когато става въпрос за това колко светлина, вентилация и личен живот искате да имате. Също така ще спестите място от отварящите се крила, като ги приплъзвате по стените.

Вътрешната сгъваема система за плъзгащи се врати се предлага в широка гама от популярни дизайни и размери, която дава възможност за превръщане на две стаи в една. Има няколко различни опции за конфигуриране в зависимост от необходимото използване – пълен плъзгач, за да се отварят вратите до една страна или опции за достъп с една врата за ежедневна употреба.

Call Now Button