Промоция до 15 Юни: -15% от целия монтаж!!! Цени на входните врати | Врати Златев Заяви Безплатен Видео Оглед
Входна врата

Цени на входните врати Коментирай

Цените за входни врати варират в зависимост от различни критерии и технически характеристики, като например размерите на входната врата, използвания материал, избрания модел и гама, и всички избрани опции.

В зависимост от избрания материал, входната врата ще предложи различна производителност и персонализиране сред променлив ценови диапазон.

Какви са разликите в цените между входните врати от алуминий, PVC, дърво, стомана и смесено дърво/алуминий?

PVC входни врати

Тези врати се считат за вратите с най-добра цена/качество. Всъщност, като имат ниска цена в сравнение с алуминиева врата, входните врати от PVC имат повече от интересни характеристики по отношение на топлоизолацията. В допълнение, те не изискват специална поддръжка и предлагат висока устойчивост на удар.

T 503 03

Алуминиеви входни врати

Персонализирани в широка гама от цветове, покрития и дизайн, алуминиевите входни врати са с много дълъг живот и отлична стойност за парите. Подобно на PVC вратите, алуминиевите входни врати не изискват поддръжка. Но за разлика от PVC, алуминият е проводящ материал, който ограничава възможностите му за топлоизолация. За да се преодолее това, много модели днес са оборудвани с термична система за прекъсване.

Стоманени входни врати

Те са тези, които осигуряват най-голяма сигурност за собствениците им поради тяхната здравина. Също като PVC и алуминиеви врати, те не изискват никаква специфична поддръжка. Цените на стоманените врати са средни цени за дървени и PVC врати, но могат да се увеличат значително, когато стоманата е защитена.

architecture 1836564 640

Входни врати от дърво

Също така притежава добра топло- и шумоизолация, входните врати на дървото се отличават с много променлива цена и в зависимост от качеството на избраната дървесина. Неподходящият им външен вид и почти неограниченият избор на дървесна есенция ги правят желани врати, които също предлагат повишена безопасност. За разлика от входните врати от PVC или алуминий, вратите за влизане в дърво изискват редовна поддръжка.

Дървени алуминиеви смесени входни врати

Смесените входни врати от дърво и алуминий предлагат перфектен компромис между качествата на двата материала, комбинирайки изолацията и топлината на дървото отвътре, дълголетието и липсата на поддръжка на алуминий отвън. Всичко е по-скъпо от обикновените врати, изработени от един материал. Колко струва инсталирането на входна врата?

Монтажа на входната врата е важна стъпка в изграждането или обновяването на вашия дом. Всъщност добре направената поза на входната ви врата позволява да се възползвате от характеристиките на входната врата (изолация, акустика). Разходите за инсталацията се определят според различни критерии: материалът на входната врата, вида на инсталацията (пълно или частично отстраняване, пози в девет, полагане в ремонт), размерите на вратата на входа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button