Заяви Безплатен Видео Оглед
Врата

Интериорна врата със стил и настроение Коментирай

Често в сивото и забързано ежедневие ни се иска просто да отидем някъде, на усамотено местенце, където да се отпуснем и да усетим малко спокойствие. Но не всеки има вила извън града или възможност всеки път да пътува на някъде. За това нашето предложение, за вас, е да си поставите вътрешни врати с подходящия стъклен елемент, който да ви пренесе в различни райски кътчета.

Такива врати предлага немският производител Gradde

Серията GLASTÜREN на Gradde е с богато разнообразие на ламинирано/триплексово/ стъкло с дебелина 8мм. Има модели, комбиниращи топлото излъчване на дървесния материал и пейзажите, които ще са върху стъклото. Така вие успешно може да бъдете всеки ден на различно отпускащо и зареждащо място поставяйки във вашият дом различни комбинации върху вашите врати. Море, планина, остров, любим град, любимо цвете, залез или изгрев, любимо животни или любим герой са малката част от разновидности, които предлагат тази серия.

Интериорните врати на Gradde се открояват с доста високото си качество и много стилен дизайн. За производственият им процес е заложено на технология, която е специална с най-модерно оборудване. Материалите са с произход, който е екологичен и щади възможно най-много природата. Моделите са направени от висококачествен HDF материал със стабилизиращ пълнеж тип „пчелна пита”. Той осигурява добра шумо- и топло- изолация и ги прави стабилни и сигурни. Друг вид пълнеж е перфорираното ПДЧ. Крилата са фалцови със заоблени ръбове, с цялостно обличане, за един по-завършен вид. Покритието е два вида Graddex Klasse A и Graddex Klasse A++.

Gradde Zwinger Verade 1

Graddex Klasse A

Покритие от слой, който е декоративен от целулоза и дървесни частици, напоен със специални меламинови смоли и лакове. Те предават още повече здравина и предпазват повърхността от надрасквания.

Graddex Klasse A++

Tова е многопластово покритие произведено от дървесни частици, които са вертикално разположени и напоени със защитен лак, синтетични и меламинови смоли. Поставено е по иновативна технология на Gradde наричаща се Hartfein, която гарантира водоустойчивостта на изделието и устойчивостта му от надраскване.

В следствие на тези качества на материала и покритието, те могат да бъдат поставени и в мокри или  влажни помещения, при условие, че не се подлагат на директно обливане с вода. Цветовата гама е разделена на светли и тъмни цветове. Пантите са осови, 3 броя за по-голяма стабилност на крилото, лесно се вади и поставя самото крило от касата. Фабрично се предлагат с монтирана брава за обикновен ключ с PVC език, което пък от своя страна допълнително обезшумява процеса на отваряне и затваряне. По желание може да се сложи брава секрет с PVC език или брава WC с PVC език.

Като лидер в бранша, Gradde полага усилия да отговори на по-високите очаквания на своите клиентите и да повиши техният жизнен стандарт, като залага на иновационните решения.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button